Els nostres cursos

reforç edcatiu fundacio integramenet

A la Fundació Integramenet entenem que la millor manera d’ajudar a la integració és donant eines amb les quals les persones nouvingudes puguin defensar-se i treballar.
Amb els cursos de llengües, volem afavorir la interrelació entre les persones de diferents cultures que viuen a Santa Coloma de Gramanet. També s’ofereixen els cursos de capacitació professional per a facilitar la inserció en el món laboralFinalment, entenem el reforç educatiu com un projecte destinat a acompanyar als nois i noies (de 9 a 17 anys), en el seu procés educatiu.

Llengües

Cursos-Llengúes-fundacio-Integramenet

Amb els cursos de llengües de la Fundació Integramenet, volem afavorir la interrelació entre les persones de diferents cultures que viuen a Santa Coloma de Gramanet. Van dirigits a tothom qui vulguin aprendre o perfeccionar el català i el castellà.

Capacitació

20130608_113931

Entenem que la millor manera d’ajudar a la integració és donant eines amb les quals les persones nouvingudes puguin defensar-se i treballar. Per aquest motiu oferim els cursos de capacitació professional per a facilitar la inserció en el món laboral.

Reforç educatiu

fundacio-integramenet-reforç-educatiu

Des de la Fundació Integramenet entenem el reforç educatiu com un projecte destinat a acompanyar als nois i noies (de 9 a 17 anys), en el seu procés educatiu i que neix de la necessitat d’afavorir la integració de les famílies nouvingudes, a la ciutat.